PRIS: 1195 kr ex. moms / utbildning

Under sommaren kör vi en “Sommarkampanj!” Vi erbjuder Sveriges bästa Online utbildning för lift: pris 1195 kr / utbildning. Detta gäller ända fram till 2024-07-31.
Ordinarie pris är 1650 kr / utbildning

Beställ Liftutbildningen Repetition

Liftutbildningen Repetition

kr

  •   
Pris så långt: kr
  •   
Kategori:

Beskrivning

Liftutbildning Repetition online, här behöver du ingen praktisk del utan när kursen är godkänd har du förnyat ditt liftkort. Efter du har lagt antalet utbildningar i varukorgen och fortsätter till nästa sida kommer du sedan få välja hur du vill ha intyget efter genomförd utbildning, om du vill ha plastkort eller registrering på ID06 t.ex. I sista steget väljer du betalningsmetod med faktura eller kreditkort.

Beställ Liftutbildning Grundkurs

Liftutbildning köp den online bild på en saxlift och en liftutbildare.

Beställning för grundkursen sker via beställningsformuläret så att vi kan samordna den praktiska delen i utbildningen med en av våra återförsäljare när det gäller den praktiska delen för Liftutbildning. Först gör du Liftutbildningen online sedan åker du och gör uppkörningen hos någon av våra liftutbildare runt om i Sverige.

Intyg på liftutbildning

När alla moment är genomförda och provet blivit godkänt får eleven ett intyg på att den teoretiska delen är klar – det gäller till såväl grundkursen som repetitionskursen. Intyget kan sedan skrivas ut och ges till en samarbetspartner som utfärdar utbildningscertifikatet. Du kan kontakta oss för frågor under hela vår utbildning, fyll enkelt i formuläret här nedan så återkommer vi med svar.  

Utbilda dig snabbt, säkert och smidigt

Den största fördelen med video är att vi kan ta med dig ut i rätt sammanhang. Du är på plats med liftarna i dess rätta miljöer tillsammans med en auktoriserad instruktör/lärare.

Bild på Saxlift inomhus Liftutbildning

Liftutbildning på engelska, tyska, polska och ryska

Språket är nu inget hinder för att få en modern liftutbildning. Vi på Liftutbildningen erbjuder nämligen onlineutbildningen även på engelska samt tyska, polska och ryska. Med hjälp av video tar professionella instruktörer med kursdeltagarna ut i verkligheten och går i detalj igenom de olika liftarna på ett levande och pedagogiskt sätt. Det gäller för både liftkort grundkurs och liftkort repetitionskurs.

“Rätt kompetens till anställda med hur de använder mobila arbetsplattformar på ett sätt som är säkert.”

PRIS: 1 195 kr ex.moms
(gäller repetionskursen)

Det är inte en slutgiltig beställning utan en förfrågan.
Vi kommer att återkomma till er efteråt.

Onlineutbildningen består av:

11 videoavsnitt på cirka 2–6 minuter.

Videoavsnitten kompletteras med
texter och kontrollfrågor.