Frågor och Svar Liftutbildning

Hur loggar jag in på Liftutbildningen?

Du får en inloggning av oss till utbildningen. I denna inloggning så får du tillgång till din Liftutbildning. Du klickar enkelt på länken i mejlet och loggas in med automatik på din Liftutbildning. Det är väldigt enkelt och smidigt. Här får du även information att du ska höra av ditt till oss på Liftutbildningen gällande ditt personnummer och att du måste lämna samtycke så vi kan registrera dig på ID06. Sedan kan du även logga in till höger i menyn på www.liftutbildningen.se (se den röda ringen på bilden nedan). Nu klickar du på logga in längst till höger i menyn.

Logga in på din liftutbildning hos Liftutbildningen.

Du loggar in med din e-postadress och lösenordet du får från oss.

När du loggar in och inte använder den automatiska länken som du fått från Liftutbildningen så använder du dig av din e-postadress som du angivit till oss. Sedan får du ett unikt lösenord utskickat som du använder dig av vid inloggning. Du kan logga in på Liftutbildningen på flera enheter, datro, surfplatta eller mobiltelefon. Det väljer du själv för oss på Liftutbildningen är det otroligt viktigt att du ska kunna utbilda dig med Liftutbildning på dina villkor och när du är som mest motiverad att förlänga ditt liftkort (repetitionsutbildning lift) eller ta ditt nya liftkort (Grundutbildning för lift).

Logga in på Liftutbildningen

Hur återställer jag mitt lösenord på min liftutbildning?

Har du glömt ditt lösenord till din liftutbildning kan du bara mejla till oss eller så klickar du på länken “Glömt lösenordet” för att återställa ditt lösenord så hjälper vi dig med din liftutbildning. Om ni är flera som ska gå Liftutbildning så får ni ett administratörs konto och kan administrera era Liftutbildningar själva om ni önskar, annars hjälper vi på liftutbildningen er med det såklart. Har du problem med återställningen av ditt lösenord på Liftutbildningen så mejla oss gärna på info@liftubildningen.nu. Mer kontaktuppgifter hittar du på sidan kontakta oss.

Glömt lösenordet Liftutbildning