Liftutbildning repetition

Efter 5 år ska du förnya ditt utbildningsbevis för lift. Det gör du enkelt och lärorikt här
på Liftutbildningen.nu och med en Onlineutbildning. När och vart du själv vill.

Förnya ditt liftkort till dig eller dina anställda

Repetitionskursen kostar 1195 kronor

Hela repetitionskursen kan göras online på den tid och plats som passar. Repetitionsutbildningen består av videoavsnitt samt fördjupande textavsnitt. Efter genomförd kurs så har du förnyat ditt liftkort i ytterligare 5 år, du får ett PDF-certifikat samt att du kan köpa till plastkort och/eller ID06-registrering.

Hur fungerar repetitionskursen?

beställning

Beställning

Fyll i beställnings-formuläret eller kontakta oss för att beställa en eller flera liftlicenser.

till kursdags
kursdags

Kursdags

När liftbeställningen är klar får du/ni tillgång till liftkursen där man kan titta vart och när man vill online.

till slutprov
slutprov

Slutprov

Efter lektionerna har genomgåtts och du har följt med din instruktör kommer ett slutprov.

till avslutning
avslutning

Grattis

När slutprovet är godkänt är liftutbildningen avslutad och liftcertifieringen giltig
i 5 år framåt.

Kontakta oss direkt om du har frågor

Liftutbildning repetition – vart 5:e år

Det är arbetsgivarens ansvar att se till att den anställde har tillräckligt goda teoretiska och praktiska kunskaper att hantera en lift / mobil arbetsplattform på ett säkert sätt för arbetsuppgiften. Första gången du genomför en liftutbildning ska du gå en grundkurs. I grundkursen utför du både teoretiska och praktiska moment. Repetition lift, som all kunskap försvinner den med tiden och en lifkurs är inget undantag där man fått sitt utbildningsbevis för Lift / mobila arbetsplattformar en gång i tiden. Det är som med all kunskap en färskvara och kör man inte lift ofta, behövs liftutbildning repetition oftare.

En repetitionskurs kan även utföras internt för att hålla kunskapen vid liv även teoretiskt, desto mer repetition om liften desto bättre. När arbetstagaren ska påbörja arbetet med en ny lift krävs en maskinintroduktion av liften / mobila arbetsplattformen. Här ska en erfaren liftförare gå igenom hur den aktuella liften fungerar, detta kallar vi för en maskinintroduktion. Du som liftförare ska alltid kräva denna maskinintroduktion av liften som du ska använda. I detta ska du få god kännedom om hur en nödsänkning med liften fungerar, om något skulle hända. Liftutubildning repetition är avgörande för att hålla kunskaperna uppdaterade.

Att genomföra en repetitionskurs vart 5:e år har blivit en praxis i branschen. De flesta organisationer och större företag har detta som krav att liftutbildning repetition genomförs vart 5:e år. En Liftutbildning som följer LLP Lift LäroPlanen och då IS0 standarden 18878:2013 som ligger till grund till Liftläroplanen som följer ISO 18878:2013 och kvalitetssäkrar att liftutbildningen har med de moment som krävs av en liftutbildning repetition online.

liftutbildning repetitionskurs

Arbetsgivaren skall se till att personalen som ska köra lift utför repetitionskurs för lift kontinuerligt. Det är ett arbetsgivare ansvar och arbetsgivaren ska se till att det finns tillräckligt stora teoretiska och praktiska kunskaper hos personalen när det gäller att hantera en Lift, då är en liftutbildning repetition online väldigt smidigt att genomföra med jämna mellanrum.

Att gå en liftutbildning repetition online är både roligt och lärorikt, det försäkra att du håller kunskapen om liftar vid liv och du kan fylla på med nya regler och metoder som tillkommer med tiden med dagens moderna liftar.